En poursuivant votre navigation sur https://fundraise.actiondamien.be vous acceptez l'utilisation de cookies et autres technologies similaires pour assurer le fonctionnement nominal du site web (par exemple maintenir votre connexion).

Fermer

50 €

collectés sur 5 000 €

1%

Projet
terminé

1

contributeur

Soutenir

Projet d'équipe

Partager cette page de collecte

Le projet
L'équipe
Les contributeurs
Commentaires
Waarom ligt dit project je nauw aan het hart?
Voor de 5e keer organiseren we een event voor een project van Damiaanactie. Na Bangladesh, Nicaragua, Bolivië en India steunen we een project voor de meest kwetsbaren. Kinderen besmet en/of genezen van lepra of tbc in Nepal uit de armoede spiraal halen, genezen en ze integreren zodat ze een waardevol zelfstandig leven kunnen opbouwen.

Wat is uw doel?
we steven naar om € 10.000,- om dit project met locale medewerkers te realiseren.

Wilt je nog iets toevoegen? Wilt je een anekdote delen?
In het verleden zijn we er telkens in geslaagd om met overschot ons doel te bereiken. Alle projecten hebben, we voor eigen rekening, nadien bezocht en uitvoerig onze ervaringen gedeeld met allen die ons gesteund hebben. Dat wordt erg geapprecieerd, en dat maakt dat we een ruim bestand aan sympathisanten hebben opgebouwd die Damiaanactie een warm hart toe dragen.
Voir tout
  • 07/09/2023

    dirk vercruysse

    Teamcaptain
    (Créateur de la page)

Voir tout

09/09/2023

Filiep Wanzeele

50 €

Voir tout

Laissez un message de soutien

Voir tout

Action Damien est une organisation médicale belge non marchande qui se mobilise en faveur des personnes souffrant de la lèpre, de la tuberculose et d’autres maladies qui touchent en particulier les communautés les plus vulnérables.